Ångest?

Jag har fått lite ångest över vilken padd jag ska köpa. Jag hade hittat en som jag kände "denna tar jag", men när jag satt och klickade runt hittade jag en till på samma sida.

Är det någon av märkerna/paddarna ni känner igen, skriv gärna för/nack delar. :DGrandeurpad - "En avlastande pad för bomfria sadlar. Ovansida i bomull, undersida i syntetisk ull.
Fickor med paneler och kanal."HAF PAD - "En avlastande pad för bomfria sadlar:
Helt i syntet med simpanova på undersidan.
Lättskött och bra andasegenskaper."

Båda paddarna kommer som sagt från http://corners.nu. Båda ligger på 1200 kr. Så har lite små ångest vilken jag ska ta...

Vilken hade ni valt?

Kommentarer
Postat av: Josefine m. ridtravaren bellie

SV: Jaha ja de blir säkert kanon!! :)Utan padd, som är det som ska fördela trycket på en bomlös, så förmodar jag att det blir som en barbackagjord. Alltså trycket fördelas inte utan kommer endast just där gjorden är spänd.

2012-01-09 @ 19:09:28
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag kanske är lite efter, men varför ska du köpa en padd? :D

2012-01-10 @ 13:00:28
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: Bonnie

Grandeuren har bra inlägg men kan skava lite i bakkant om man har den med syntetull undertill. Haf padden har bra passform men sämre inlägg, blir dock suverän om man köper lösa skito/equilizer inlägg till.

Använder mig själv av Coolback Sport som inte skaver och torkar fort, kan dock bli lite brett att sitta på vissa hästar...

2012-01-10 @ 13:43:49
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0