Dagens kvälls fråga

Eftersom jag inte har varken några bilder eller någon roligt att skriva om kör vi på en "dagens fråga" , fast det blir mer kvälls fråga tycker jag!

Berätta det bästa och det sämsta med era hästar?


Isola;

BÄSTA; Att hon är den finaste bästa vän som finns. Hon gör mig alltid glad, piggar alltid upp mig. Hon tröstar mig alltid när jag mår dåligt. Skulle kunna skriva 100000 miljoner grejer, men det är det här som får mig att fortsätta kämpa.

SÄMSTA: Min häst har en kärlek till lera... lera ♥ Isola = sant. Det är bannemig det sämsta med Isola. Det kan i en hage inte finnas en enda synlig lerpöl, Isola är alltid lerig. Hon älskar verkligen lera!!

Skriv gärna och berätta vad som är det bästa och sämsta med era hästar? Är super nyfiken!
(har du inte en egen häst, berätta om din favorithäst)

Kommentarer
Postat av: Esther

sv: tack! :D han är sötast :D <3333

2011-11-23 @ 20:21:59
URL: http://estherjarvling.blogg.se/
Postat av: Esther

sv: tack! :D han är sötast :D <3333

2011-11-23 @ 20:22:04
URL: http://estherjarvling.blogg.se/
Postat av: jossan

SV: Inte fått vara med.. Han har varit sjukt elak med stona, ingen som stött undan honom eller något. Men han bokstavligt talat matar sparkar på dom.

2011-11-23 @ 20:24:09
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

sv:Det är inget fel med det.Jag vet förr så böt jag sulor varenda gång men då var det sämre kvalitet på dom sulorna .De jag har nu håller faktiskt ^^det bästa med Knas är att han är min bästa vän.Det sämsta är helt klart att han är en riktigt skitgris och ligger i leran dagligen om han får möjlighet till det.

Det bästa med Mellis är att han är otroligt vänlig och stabil.Det sämsta är nog att han är ett riktigt matvrak så jag får se efter hela tiden så han inte lägger på sig så mycket att han blir för tjock.Lider av "fångest" så just den biten är rätt jobbig.

mvh/Q

2011-11-23 @ 20:40:13
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/
Postat av: Anonym

bästa: min bästa vän, som jag brukar säga om henne är om Zola vore en människa skulle hon vara min tvillingsyster, vi är alltså så lika i sättet! haha. Hon ställer alltid upp, försöker i alla lägen även fall hon inte förstår vad "dumma" matte menar haha!Sämsta: Hon älskar lera (nu på senare tid) plus att hon ibland inte lyssnar på vad matte säger, ex om det är svin halt och jag ber henne gå försiktigt, ska hon ändå trava på tills hon halkar för att sedan "opps matte hade visst rätt" ahha ;)

2011-11-23 @ 21:21:50
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: RebeccaV-allroundhasten

Det finns så mycket att skriva om min så det skulle inte få plats hahaVar gärna med i motiveringstävlingen på bloggen om du vill vinna en fet länkning + intervju :)

2011-11-23 @ 21:30:07
URL: http://allroundhasten.blogg.se/
Postat av: Jojjo

Sv: Vet faktiskt inte köpte dom begagnade ;D

Fin blogg !

2011-11-23 @ 21:42:51
URL: http://mylifeasjojjo.blogg.se/
Postat av: natalja och hillbily :)

Kan komma på så många bästa saker med HB så det skulle bli hur mkt som helst :PMen jag skulle nog säga att det bästa är att han är så samarbetsvillig, aldrig "sur", och jävligt söt ;) hahadet sämsta är att han oxå ÄLSKAR lera. speciellt i huvudet, öronen och runt ögonen finns det alltid massa lera. typ lerinpackning ;)

2011-11-23 @ 22:15:08
URL: http://ltotheove.blogg.se/
Postat av: RebeccaV-allroundhasten

sv: haha okej, kan skriva lite då :PBästa: Hon har en underbar personlighet, hon är lite av en enmanshäst i psyket, visst kan andra rida henne men då kan hon trotsa lite :) Äär glad att jag är "utvald" att bli hennes :)

Hon är verkligen supersnäll, ganska busig , kan ex retas lite med en i stallet och i hagen ... Nu på senaste tiden har hon lärt sig att man kan bocka när man ska galoppera ute ;)Sämsta: Hon kan vara rätt svår att fånga i hagen ibland, man kan komma 1 meter ifrån henne sen sticker hon iväg i full galopp med öronen frammåt :P

Hon kan även inte stå still, varken när man sitter upp eller i stallet :)Det var lite om henne :)

2011-11-24 @ 13:23:51
URL: http://allroundhasten.blogg.se/
Postat av: josefine m. ridtravaren Bellie

SV: Har jag sagt att jag inte gillar att klippa med sax? :o Haha. Senil man är. Jag klipper med en urtunningssax varvat med vanlig sax. :) Och då klipper jag snett uppåt med saxen och inte rakt av.

2011-11-24 @ 15:20:35
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Q med ridtravare i fokus!

sv:Just att Mellis är lättfödd är rätt jobbigt då den andra är redigt svårfödd i stället .Så jag kan ju inte begränsa givorna i hagen tex för då blir knas utan.Så jag går begränsa maten åt Mellis inne i stället.Och jag hoppas att det ska komma snö snart så jag kan motionera Mellis mer så han får komma igång bättre och förhoppningsvis gå ner nått kg.

mvh/Q

2011-11-24 @ 18:40:51
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0