sötis

Igår kom Bisse över en sväng till mitt stall , vilket var sjukt kul. Det var länge sedan! Jag skulle rida ett pass i paddocken var tanken, så började, och hon var mjuk, men lite dragig typ. Traven så var hon lite pigg, men det förstår jag, då hon inte varit i gång ordentligt senaste månaderna.
Men skillnad är det på henne iaf, hon är mjukare och lugnare.

Tror bannemig att vilan gjort skillnad!

Bisse hoppade i alla fall upp och red sista kvarten. Hon har inte ridit Isola på ungefär 3 år, så hon tyckte det var en väldigt stor skillnad på henne. ;) Kul att höra!

Bisses blogg: http://beeatrice.blogg.se/


Fin häst

Jag tror att Isolas vila har setat fins för henne, för nu är hon finare en någonsin. Blir så glad över min skrutt. Har även fixat en som hjälper mig med henne, känns skönt, då man inte alltid hinner. Sara hade ju inte tid längre, så fick skaffa mig en annan, som heter Marie.
Vi är bara i början, men att hon ska lära känna Isola, men jag tycker det ser bra ut och hon vet vad hon sysslar med i alla fall. :)

Men Isola har blivit så himla fin. Man blir så stolt i mamma hjärtat. Hon är så himla mjuk och lugn och allt, så känns som att hennes vila har setat fint!

På jobb fronten går det bra, jäkligt bra. Om jag blir kvar där jag är idag, säger jag ingenting om, utan det ska jag berätta om när allt är klart.

Hoppas även på att få nyckelen redan denna vecka till min egna lägenhet! Men får nog den nästa :)

ROSA

Min häst sa till mig, att om hon inte får en fin rosa grimma så dumpar hon mig. Jag kände direkt att hon är värd en fin rosa grimma, det är ju alla eller hur?

Jag var på ikea den dagen, och jag vet att hööks ligger där. Så jag gick självklart dit och så var den där, mitt framför mig, grimman som var som gjord till min tjej. Så den köpte jag för några kroner, kanske 80 ? Nöjd som jag var skutta jag ut och kände att jag gjort en god gärning.

När jag väl skulle teste grimman visade det sig, att Isola är rädd för den. Dumma häst.. hon typ kastar sig när man ska ta på henne den, men efter ett tag så går hon med på det. :) Tror hon tycker den är för snygg eller något....


På tal om allt

Så var det 359 år sedan jag skrev här. Det känns som det iaf...
Men vad har hänt? jag jobbar jobbar och jobbar lite till, kramas med Isola , med min hund och sover. Det är min vardag.

Och på tal om allt så ska jag den 1 maj lämna mina föräldrar och flytta till eget. Ska bli konstig, skönt, tråkigt och allt. Så det har mina megalöner gått till, grejer. känns konstigt att spendera pengar på typ steksaker, när Isola vill ha massa fina saker, hon vill ha, hon sa det.. ;)

Låta bli att köpa något till henne är ju omöjligt. Hon har fått ett par ur snygga benlinder, får visa, och en grimma som jag ska visa i nästa inlägg, samt en rosa piggborste. Tänk att man inte kan få nog förens pengarna är slut med att handla till sin finaste?

RSS 2.0