ISOLA OCH JAG

Önskar er alla ett ;

GOTT NYTT ÅR!

Jag hoppas att 2011 har varit ett bra år för er.


Året som var del 2

Augusti:


September:


Oktober:


November:


December:En osnöig vinter, men är förjäkla snygg häst!

Året som var - del 1

Januari;


februari:


Mars:Aprill:


Maj;


Juni:


Juli:


Det var del 1, kommer en del 2 senare idag ;) Med Aug - dec.
Tycker del 1 varit ett väldigt fint år, och det får mig att tänkta tillbaka att min häst är underbar. Dock vet jag ju redan det, men hon är BÄST!

Julkänsla?

Igår hade jag super trevligt med la familja och firade jul. Fick massa fina grejer så som;

* pengar
* parfym
* kläder
* nagellack
* smycken
* smink
* body wash och shampoo och balsam.


Är super nöjd! Det ända jag saknade var snön.

Hade ni en bra jul?Såhär såg det ut hos oss igår... inte sådär super julstämning prec! Men snuttis är ju söt iaf :D

God Jul

Vill önska alla er en riktigt god jul!

Hoppas ni får en kanon dag med firandet och pussa extra på era stjärnor! :D
(hade dock haft lite mer "julkänsla" om det varit snö...)

Är ledig tills på Ons, så jäkla skönt det med :DIgår och idag

Igår var jag som sagt på halkan. Efter några timmar där, åkte jag runt halv 6 ut till Isola och körde ett lätt pass på lösa tömmar.

Jobbade mycket med volter och flytta undan i skritt, vilket hon var super duktig på. Min fina. Hon tyckte dock det blev lite jobbigt och skakade på huvudet och försökte sno tömmarna av mig. hehe, körde lite trav på volt med i båda varven, och hon lyssnar verkligen prima. Så fort jag proar saktar hon av och gör halt och tittar på mig, sötis!

Idag blev det åka sent till stallet med. Har pluggat teori hela jäkla dagen, har uppskrivning i morgon nämligen.. så gosade med henne och så.

Dom kommande dagarna blir det lite off här. Mamma har hand om prinsessan då jag i morgon skriver upp, sen jobbar kväll. Sen tors + fre jobbar jag 8 på morgonen till halv 9 på kvällen, jobbigt, men fina pengar sen :D

Vad har era fina hästar gjort idag?Min tjocks i sommras! Saknar sommaren!!

Halkan

Min lediga dag firar jag med att sticka iväg på halkan hela långa dagen. :) Nu är det inte långt kvar tills jag har det där jäkla kortet i handen. Skriver nämligen upp på onsdag. Hoppas att allt kommer sitta tills då i mitt lilla huvud ;)
Vi hörs senare!

Hur många av er har körkort? Håller kanske på? Vill inte ha körkort? TELLLL MEEE!

JAG ÄR MED OCH TÄVLARKlicka på bilden eller här för att komma till tävlingen.

Hiss

Något som varit "inne" ett tag är just röda ridbyxor. Jag diggar det verkligen och tycker det är riktigt snyggt!
Gillar ni röda ridbyxor?från hööks.

Senaste veckan

Jag har jobbat fruktansvärt mycket senaste veckan. Känns som jag inte ens haft tid med min finaste ens. Men självklart har jag varit där, fast sent på kvällen. Gett henne den tid hon behöver.

I fredags hade jag fixat "hästvakt" då jag åkte iväg till vår fina huvudstad och kollade på Idol finalen. Kan bara säga att det var en häftig känsla + att vi satt rad 2 och såg grymt bra!!

Jag måste även hinna med att införskaffa mig broddar och smälla på, då det frysit på och blivit riktigt halt. Igår regnade det typ hela dagen, och idag är det minusgrader. En häst utan broddar på det = bambi på hal is. Mamma får lov att köpa det i morgon, då jag åker iväg på halkan hela dagen, så får jag smälla på dom i morgon kväll, så jag kan börja göra något med Isola. :)

Igår passade jag på att mysa extra mycket med min fina. Jag putsade henne från topp till tå, kliade , gosade och allt. Sedan avslutade jag med att lacka hovarna, så dom blänkte så fint så :D ....tills hon fick komma in i boxen och få spån på dom HAHA.....

Har ni det halt och har ni hunnit fått på broddarna? (jag har sulor på iaf, fast snön här har smält bort...)Såhär bra satt vi!

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR...Klicka på bilden eller här.

Kall dag

Idag är det rätt så kallt ute. Frost och allt, men ännu ingen snö, den har nog åkt vilse...

Idag ska jag rida ut tänkte jag :D Vet dock ej när jag åker till stallet, men senare. Måste tina upp lite först ;) Jag har ännu inte satt på broddar, då jag tycker det är väldigt onödigt att sätta på dom när det ändå inte är halt ute en. Onödigt att slita ner dom, och onödigt för hästen då det kan bli fel med förslitning och skit, eftersom det varit + grader.

Vad ska ni göra med era hästar idag då?

Min fina

Idag när jag stod och myste med Isola insåg jag hur lyckligt lottad jag är. Hon är verkligen den bästa vännen man kan önska sig. Jag blir så himla glad när jag ser henne. När hos snosar med mulen på mig och blåser mig i ansiktet.

Vi har en grej vi brukar göra. Jag brukar stå och blåsa henne på mulen och hon blåser mig i ansiktet. Det är så himla mysigt!!

Jag har inte så mycket mera att skriva om Isola just... Just det, om vädret tillåter i morgon, ska jag fota lite. Är nämligen ledig i morgon :D

Hödax

I morse var det dax för hö igen. Känns skönt att det nu är påfyllt i lagret! Var inte sådär super pigg, då jag igår var ute med jobbet och käka och sen hamnade vi på harrys och öste.

Men upp kom jag, sen gosade jag med Isola lite i hagen och åkte hem och sov HAHA. Tänkte att jag skulle rida idag, men jag ångrade mig när det kom regnoväder in. Tror varken jag eller Isola hade uppskattat det så spec mycket ;)

Hade iaf hand om en annan häst i stallet idag, och det gick kanon. Avslutade med att gosa med snuttan lite och pilla på henne, min fina.

Brukar ni rida när det regnar och blåser ute? Jag brukar det ibland, men idag kände jag verkligen inte för det ;)

RSS 2.0